NYTT SOM ÄR GAMMALT

Förra helgen var jag hemma hos en av mina närmsta och finaste vänner, hon bor i en supercharmig lägenhet. Liten men perfekt utnyttjad. Varmt, samtidigt ljus och kreativ, med personlig stil. Blev så sugen på att få till den där ombonade och personliga stilen, som kommer av att man fått bo in sig ett tag. Hunnit samla ihop de unika och kreativa inredningsdetaljerna.

Vill försöka hitta just dom komponenterna till vårt nya hem… Nu!  Vi har köpt en del nytt, blandat upp det med sådant vi redan hade, såklart. Men nu vill jag hitta några fler detaljer som är mer personliga. Eftersom vi har flyttat till typ dubbla storleken, känns det lite tomt vilket jag försöker acceptera ett tag. Även om det är lite svårt, för jag råkar vara aningen otålig.

Dessutom kännes det fel att köpa massor med sprillans nya saker hela tiden. Det har blivit lite mycket av det efter flytten. Känns inte helt rätt i mitt hjärta.

Till det jag framförallt skulle vilja hitta, är en sittpuff till tomrummet bredvid soffbordet 😉

Så man kan sitta fler, men framförallt lägga upp fötterna på något. Och för att det känns lite tomt utan. Helt enkelt massor med bra anledningar…?

Och om vi nu ska hitta något som passar in men framförallt är lite annorlunda? Då har jag kommit fram till den perfekta lösningen, Tradera! Att hitta något som någon annan inte vill ha, och som inte går att köpa i var och varannan inredningsbutik. Mycket bra, tänker jag.

Dessutom, toppen att sitta hemma framför datorn och shoppa. Kryddat med spänning, i form av budgivning 😉

Kanske även kan hitta lite vårnytt till garderoben? Det är ju aldrig fel.

Och detta är några saker jag spanat in på Tradera…

Ett par solglasögon nu till den starka och efterlängtade vårsolen, kanske?
Marokansk sittpuff till vår soffgrupp och den snygga lampan hade passar perfekt in på kontoret!

Skulle gärna vilja ha en matta här också… som ramar in lite. Ska börja spana mer på Tradera och se vad jag kan hitta! Hoppas på något som passar in nu med en gång 😉

I reklamsamarbete med Tradera.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *