MOT BALI

Idag drar jag mot varmare breddgrader!  Till Bali, helt fantastiskt ska det bli… jag åker med en kompis, och Emil får stanna hemma och hålla ställningarna, stackaren (har lite dåligt samvete).

En vecka Yoga med Johanna i Ubud, och sedan en vecka bara ta det lugnt och semestra, koppla av och upptäcka mer av Bali. Då vill vi till havet, och lämna djungeln. Men vi får se vart vi hamnar…

Vi tar gärna emot tips, även om vi redan har en hel del tips… så är dom ganska motsägelsefulla, och därför är vi lite förvirrade 😉 Men det känns som att det inte kan bli annat än bra, vart vi än hamnar!

Har nästan packat klart… och med mig åker bland annat dessa tre nyheter.

I Handbagaget packar jag ner detta, som Camilla skickat med mig. Ingefärskolor för ev illamående på flyget och en ”kort-LEK” för att fördriva tiden och för att locka bort tankarna från flygrädslan (som mitt resesällskap tydligen lider av). Hoppas det kan hjälpa!

Här hemma lämnar jag dessa vackra ranunklar till Emil att njuta av… 😉

Hej på er så länge! Och kanske blir lite svårt med uppdateringar närmsta tiden… och ni kanske inte heller vill se läskande bilder från ett äckligt, härligt och helt underbart Bali? 😉

2 kommentarer

 1. Vi gjorde samma resa förut året, dock utan yoga med johanna tyvärr.
  Rekommenderar gili öarna, främst gili air.
  Vi var där en vecka, helt underbart. Yoga och dykning varje dag och man cyklar enkelt runt på ön, inga bilar. Ubud var för hetsigt och de stora stränderna på bali med mkt folk var inte vår grej.
  Ha en underbar resa! Hälsa Jojo!

  1. Yoga i Ubud med Johanna var fantastiskt, men vi höll mest till på vårt härliga hotell och njöt av lugnet och Yogan. Och åkte eller gick ner till Ubud för middag, när det var lite lugnare. Sedan hamnade vi på Gili Meno, vi tyckte Air va för livat 😉 efter en veckas Yoga och nedvarvning! Sedan avslutade vi med lite puls i Canggu, innan vi åkte hem. En underbar resa blev det verkligen!!

   Glad påsk!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *