GREEN & KALLIN PÅ HILLS

Igår var Camilla och jag (Green & Kallin)  på besök hos Hills golfklub, eller vi var inte bara på besök. Vi föreläste för Hills Business Clubs nätverk, på temat ”Prestera med glädje – Hur svårt kan det vara?”  Om våra erfarenheter, vad vi tror på och om vad forskningen visar.

Vi drar paralleller mellan idrottens tydlighet och målstyrning, kontra företagets ofta bristande förmåga att skapa en bra prestationskultur.

Mycket handlar om förberedelser, och att om du – misslyckas med att förbereda dig då förbereder du dig för att misslyckas (Tack Angelika för detta smarta mottot).

Detta försökte vi visa med vår inledning… hur det går om man inte förbereder sig ordentligt 😉

Camilla visar vårt universaltest för Carin 😉 balans, styrka och rörlighet.

Tack för vackra blommorna!

Efter föreläsningen fick vi äta lunch tillsammans med alla som lyssnat, på Hills superhärliga restaurang. Otroligt god mat och älskar inredningen, utsikten och atmosfären. Jag är väl inget större fan av golf, men om det ingår att man får hänga här, kanske jag kan tänka mig att testa… 😉 Camilla och jag fick faktiskt även en lektion av självaste Carin Koch, att utnyttja någon dag nu. Så vi kommer definitivt tillbaka!

När du kliver in i restaurangen möts du av denna rogivande eldstaden…

Utsikt över golfbanan och skogen, jag får lite vibbar från några av de vackra vingårdar jag besökt i Sydafrika, här är visserligen aningen kallare och inte lika många vinrankor 😉

Här kan man ju gärna bli fast ett tag…

Härligt och inspirerande eftersnack med nätverksdeltagarna. Kan säga att vi åkte hem med massor av ny energi!

Och vi stannar gärna kvar… och kommer gärna start tillbaka.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *