MINST SAGT RÖRD!

Tack snälla! För otroligt många fina ord från så många, värmer mitt hjärta 😉 och ibland känner jag mig faktiskt lite stolt över mina prestationer. Tack för att ni får mig att känna så. Vänner, familj, kära och andra fina, snälla människor som har hejat på mig genom åren.

Och ett extra tack till ÖIS friidrott, för denna fantastiska texten om mig och min karriär. Verkligen rörd av den! Det har hänt mycket på 19 år!!! som elitaktiv och en del av vad som hänt, kan ni läsa här.

Kan säga att jag inte kommer ihåg alla utmaningar inte heller alla framgångar men jag kommer ihåg glädjen och kärleken till friidrotten och den kommer alltid finnas där!

Tusen tack ALLA!

2 kommentarer

 1. Hej Emma!

  Tack för allt som du har gett oss. Alla spännande tävlingar genom alla dessa år.
  Nu när du har slutat med allt tävlande och träning på hög nivå. Jag har alltid undrat hur kroppen reagerar, ställer om, känner man sig slapp, svälld, dåsig, blir man bara ”vanlig”?

  Om jag inte minns helt fel var du duktig på att springa. Kommer du att springa några lopp framöver, ex, GBG varvet?

  Kommer du att lämna friidrotten helt å hållet?

  Vilka fina bilder du lägger ut på din sida!

  Lycka till med allt nytt som väntar!
  Sussie

  1. Tack snälla!

   Vi får väl se vad som händer, just nu känns varvet inte som att jag någonsin kommer spring 😉 men man vet ju aldrig säkert..? Däremot kommer jag springa blodomloppet, som ambassadör. Men för att det är för en bra sak, inte för att själva springandet är i fokus 😉

   Ha en fin påsk!
   Emma

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *