FLOWER POWER

Vilken härlig och vårig helg det blev. Vid starten på denna veckan kunde man ju inte ana något av sådana känslor 😉

Små snödroppar sticker upp lite varstans… dom är ju så många och så ljuvligt söta, lite för söta för att inte sno in ett par.

I veckan besökte jag ett gäng friidrottsungdomar i Kungälv, norr om Göteborg. En av mina fina vänners bror är tränare för dessa, och undrade om jag inte kunde komma och hjälpa till lite. Och när någon av mina vänner frågar kan jag ju inte säga nej 😉

Kul att se alla ungdomar som hoppar och studsar, och som befinner sig i en helt annan fas än min. Alltså alldeles precis i början… med massor av spännande att se fram emot!

Och med mig hem fick jag i alla fall dessa fina tulpaner. Tack för det.

Och i lördags ringde det på dörren och då kom dessa godingarna på besök, med ett fång av ranunkel. En av mina absoluta favoriter nu på våren, tillsammans med anemoner.

Har inte hunnit med att träffa så många vänner senaste tiden. Hus och tävlingar har kommit emellan. Så kul att att äntligen hinna med att träffa några 😉

Somliga har lite svårare att sitta upprätt i fåtöljer än andra…

Vi kunde äntligen sitta ute i vårsolen och dricka kaffe och bara ha det gott i solen, medan en liten somnade i vagnen och en andra räknade kottar. Perfekt sysselsättning en lördag eftermiddag.

För annars vet man inte vad denna lilla virvelvinden hade kunnat hittat på…

Hann även med att inviga mitt nya vår-köp från Rodebjer. Som jag tänkte kommer passa perfekt att ta med på min Bali resa! För på fredag åker jag nämligen… två veckor. Ska bli så underbart. En vecka Yoga och en vecka bara semester. Underbart skönt. Jippi!

Men först en vecka här hemma.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *