SEMLAN

Igår fick jag äntligen en semla!

Så god och verkligen värd att vänta på 😉

Under hela karriären har det varit en stor och viktig del att äta bra, rätt och näringsrik mat. Som gör att jag orkar och kan prestera på mitt absolut yttersta. Att vara höjdhoppare, innebär dessutom – att det är en stor fördel att vara lätt. Det är såklart lättare att ta sig högt upp i luften, om du är stark och lätt! Alltså inga onödiga semlor…

Detta har många gånger varit den tuffaste delen… det är sjukt häftigt att pressa kroppen till sitt yttersta och få uppleva alla känslor som det innebär. Vi klarar så mycket mer än vi tror. Men det är också extremt påfrestande. Så även om jag på många sätt och vis kommer sakna dom kickarna, så ska det bli skönt att kunna äta en semla när jag känner för det. Eller inte bry mig om jag är trött och sliten eller om jag råkade äta dåligt till middag.

Fast när jag väl äter, vill jag att den ska vara god. Inte någon torr bulle… då känns det ju helt bortkastat. Och denna från Brogyllen gjorde ingen besviken 😉

Efter ett helt liv av fokus på att försöka få kropp och själ i balans, för att kunna prestera på topp… kommer jag ju inte bara låta allt gå till spillo eller förfalla 😉

Så jag hoppas att jag kan tillåta mig själv att njuta av att inte ligga på gränsen hela tiden, men samtidigt behålla livsstilen jag har skapat, eller kanske helt enkelt plocka det bästa från två världar. Får se hur det går…?

Kram och fin fredag till er alla!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *