ETT SISTA SM GULD

Har spenderat helgen i Växjö, eller snarare inne i friidrottshallen. Visserligen även promenerat storgatan fram och tillbaka nästan två gånger 😉

Dessutom gjorde jag igår, min sista höjdhoppstävling på svensk mark och mitt sista SM i karriären… nu väntar bara EM till helgen! Sedan är det färdig hoppat för min del. Hur känns det?

-jag vet inte riktigt, bra tror jag? Just nu känns det väldigt bra, eftersom jag hoppade till mig ett guld!  Och för att ryggen höll. När guldet var klart, bestämde jag mig för att inte fortsätta hoppa, vill spara kroppen till Inne EM. Det är trots allt det som är stora målet för säsongen och den riktiga avslutningen.

IMG_4205

Så här ser guldmedaljen ut, det blir tydligen 18:e sm guldet (om man räknar inne och ute)

Vilket känns som tillräckligt många för att kunna vara nöjd. Har haft några år på mig dock, första SM guldet tog jag på inne SM här i Göteborg när jag var 16år och nu har jag redan hunnit bli 32år!

Inte klokt att jag hållit på så länge… men kul har det varit, blandat med lite jobbigt. Och nu känner jag mig verkligen färdig. Dessutom kommer det ju fram flera duktiga och unga höjdhoppstjejer, som kan ta över!

IMG_4190

Alltså min tid som elitidrottare har snart runnit ut… men en rolig och spännande vecka kvar!

Som jag ska försöka njuta av så mycket jag bara kan…

IMG_4211

Blir lite nervös nu faktiskt, över hur det kommer kännas nästa helg och när jag tänker på alla känslor som kommer hinna kännas denna veckan. Men ser fram emot det!

Tack för att ni hejar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *