EN NY GOD VANA

I Lördags gick startskottet för Camillas och mitt projekt (Green & Kallin) ”en ny god vana” ett initiativ taget av Rynkeby juice för att i samband med projektet uppmärksamma Rynkebyshot.

Vi spenderade hela dagen på sköna Skönhetsfabriken, tack snälla Amanda för att vi fick det! Ett perfekt ställe att bli inspirerad till att skapa en ny god vana, tyckte vi.

IMG_3797IMG_3805

Innan vi träffade deltagarna, förberedde vi lite. Såg till att allt var upplagt för att flyta på smidigt…

IMG_3815

Sedan dök Annika från Rynkeby upp med smakprov på shoten. Ingefära och Aronia, som innehåller massor med bra saker. Aronia är sprängfylld med antioxidanter, och växer faktiskt på buskar lite varstans. Så till augusti kan man plocka sina egna superbär, och slänga ner i sin smoothie eller till något annat trevligt 😉

IMG_3834IMG_3831 2

Vi fick höra på berättelsen om Rynkeby, om att det var Inger från Rynkeby i Danmark som 1934 såg till att ta tillvara på frukten från gården, hon gjorde äppelmust utav all fallfrukt som annars bara skulle gått till spillo. Och på den vägen är det…

IMG_3843IMG_3860

Dagen inleddes alltså med lite historia, mingel och provsmakning.

IMG_3885

Här har vi de tre härliga och glada tjejerna, Angelika, Susanna och Stina. Som alla har tre olika utmaningar framför sig, ska bli så spännande att följa och att hjälpa dessa grymma kvinnor på vägen.

Ni kommer kunna följa dom på amelias blogg.

Efter att ha lärt känna varandra lite mer, genom enskilda samtal och över en god lunch var det dags att känna lite på pulsen… Eller mer bara gå igenom några olika övningar, rörlighet, styrka och lite flås (uppvärmning på löpbandet) för att få kläm på statusen hos deltagarna. Så att vi lättare kan lägga upp en bra plan för var och en.

IMG_3927

Alla har såklart helt olika kroppar och liv att ta hänsyn till, så nu blir Camillas och min utmaning att lägga upp individuella planer och försöka få var och en av dessa tre kvinnor att ta fram sina nya goda vanor.

Vi blev båda otroligt imponerade och glada av hur mycket härlig energi och insikt alla tre hade och spred omkring sig, så det känns som att detta kommer bli en lätt uppgift! För att alla tre var så peppade, kanske inte blir lika lätt när vardagen smyger sig på…? Men det är då vi ska försöka finnas för att uppmuntra.

Om ni vill veta mer och följa ”en ny god vana” gör ni det här!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *