VÅRKÄNSLOR

En solig och vårig hälsning från München… fick som sagt bli en liten tripp hit för att fixa till min rygg.

Och samtidigt njuta lite av åtminstone en solig dag med vårkänslor. Men idag är det grått och regn istället… så gör inget att det blir lite väntan i väntrummet 😉

Jag problem med min ländrygg nedersta disken och SI leden, som ofta låser sig och det blir liksom ingen plats mellan diskarna och därför känns det så väldigt stelt. Dessutom går signalerna inte riktigt fram, och därav blir det svårt att prestera på höjdhoppsbanan. Frustrerande helt enkelt.

Här får jag lite olika behandlingar, bland annat av en osteopat, för att få bukt på låsningarna i ryggen. Och av erfarenhet är det hit jag behöver åka för att få det att funka och för att jag ska kunna hoppa utan problem. Nästa vecka på SM och veckan därpå på EM.

håll tummarna!

IMG_1540IMG_1539

Skönt att också få några timmar i sol och förhållandevis skön värme. I alla fall så att man kunde sitta ute och dricka kaffet utan att frysa!

IMG_1538IMG_1536

Och att bara strosa runt och upptäcka nya gator i München… Fast känns inte som att det finns så många sådana kvar, har blivit några vändor hit ju. Jag brukar boka lite olika hotel, på rimligt avstånd från kliniken, det gör att jag automatiskt upptäcker nya platser.

IMG_1537IMG_1535IMG_1534

Mest gillar jag att bara promenera runt med kameran och titta på detaljer, människor, skuggorna, husen, gatuskyltar och lyssna på fågelkvittret 😉

IMG_1532

Och speciellt när det är såhär fint väder.

IMG_1530IMG_1529

Titta lite i butiker, dricka några koppar kaffe…

Dessutom fick jag kommentaren av en gullig kvinna, som stannade till med sin cykel för att säga:  – Du ser så proffsig ur med din kamera!

Jag som bara kände mig så trött och snurrig 😉

Klockan ringde nämligen 04.00 i går morse.

IMG_1528IMG_1527

Däckade som en sten när jag väl kom till hotellet…

Men idag är jag pigg igen, i alla fall än så länge 😉

1 kommentar

  1. Nice! Håller tummarna:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *