UTTAGEN FÖR TJOGONDE GÅNGEN!

FullSizeRender

Jag gjorde mitt första internationella seniormästerskap 2005, på inne-EM i Madrid. Jag var 21 år och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Det jag möttes av var kaos, i alla fall på banan. Det var löpare hoppare, kastare, kameramän (heter det så för att det alltid är män?) och funktionärer allt i en salig blandning. Alla skulle samsas och samtidigt prestera! Det var nog det rörigaste mästerskapet jag varit med om… Kanske var det för att jag inte tidigare gjort något inomhus-mästerskap? Eller för att det var rörigt…

Nu några år senare, närmare bestämt 12 år gör jag mitt sista internationella mästerskap! Vilket också kommer bli ett inne-EM, känns som att cirkeln är sluten. Igår togs första omgången av aktiva ut till EM, som går 3-5 Mars i Belgrad. Och jag var en utav dom, känns kul och skönt att verkligen kunna förbereda mig fullt ut. Imorgon kommer jag åka till München, för att rätta till besvären med ryggen (som jag har hoppat mig till), sedan väntar SM i Växjö nästa helg och därefter är det EM.

Känns riktigt kul.

Igår när jag kom på att jag faktist började karriären med ett inne-EM, började jag också räkna efter hur många internationella mästerskap jag har hunnit göra… men jag fik ta hjälp av friidrott.se för minnet svek mig.

Tillslut kom jag fram till att detta inne-EM kommer bli mitt 20:e mästerskap. Trodde inte riktigt det var så många! Hjälp, perfekt med ett jämt antal 😉 men sedan är det ju hög tid att göra något annat roligt, eller hur?

Om ni vill se vart jag varit, har jag gjort en liten lista 😉

2005  Inne- EM Madrid

2005  VM Helsingfors

2006 Inne-VM Moskva

2006 EM Göteborg

2007 Inne-EM Birmingham

2007 VM Osaka

2008 Inne-VM Valencia

2008 OS Peking

2009 VM Berlin

2010 Inne- VM Doha

2010 EM Barcelona

2011 VM Daegu

2012 Inne-VM Istanbul

2012 EM Helsingfors

2012 OS London

2013 Inne- EM Göteborg

2013 VM Moskva

2014 Inne-VM Sopot

2014 EM Zürich

2017 Inne- EM Belgrad

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *