SÅNT SOM HÄNDER

Hann precis säga ”grattis på alla hjärtans dag”till mitt hjärta innan dörrklockan ringde…

Yrvaken hoppade jag upp ur sängen, upp för trappan för att möta dopingkontrollanten i dörren 😉 Som kommit för att göra en oannonserad kontroll på mig, så det blev att kissa i plastmuggen…

Det var premiär i huset, och vi installerade ringklockan för att kunna höra just detta. Och den funkade till ändamålet.

Kanske var detta sista gången jag blir väckt för att göra dopingtest? Inget jag kommer sakna, men håller med i Sannas ord om att det är fantastiskt av alla ideella dopingkontrollanter. Vilket jobb de gör, tack till er för att ni försöker och gör att hoppet lever om en ren idrott!

 

IMG_3602

IMG_3606

Detta är resterna… och provet skickas på analys.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *