OM IGÅR

Igår var det tävling igen… egentligen kände jag redan när jag vaknade, att detta är inte min dag. Men så får man inte lov att känna eller tänka som elitidrottare. När det är tävlingsdag i alla fall, för då är det tävling! Vare sig jag vill det eller inte. I vissa fall händer det mirakel, något som verkar vara en omöjlighet, har helt plötsligt och lika oväntat blivit något suveränt. Händer inte ofta, men det har skett 😉

Men inte igår. Inhoppningen var katastrof, klarade en höjd. Inget gick av sig självt, och kändes bara som att kroppen och huvudet jobbade i helt olika världar. Absolut inte mot samma mål. Men som tur var, var inte jag den enda. Nästan alla i startfältet hoppade uruselt… det underlättade. Det gjorde  att jag tänkte -skönt,det är inte mig det är fel på! Det är banan. Istället för att såga mig själv totalt!

IMG_1418IMG_1419

Men det var inte banan i mitt fall, det var ryggen. Även om banan var lite svår, eller i alla fall annorlunda från föra tävlingen. Och jag och många andra, hade svårt att hitta känslan. Gjorde mitt rygg-krångel att det blev pannkaka av allt.

Jag har inte ont, men stel och kändes som att inget hände. Vilket är oerhört frustrerande. För jag vet  att jag är i bättre form… av den sammanlagda träningen och hoppningen jag hittills har fått till.

Nu blir det att ställa in nästa planerade tävling, som jag skulle gjort nästa vecka. Och istället åka till München för att få behandling för ryggen. Och efter det, hoppas och tror jag (eller jag känner mig snarare övertygad 😉 ) att SM och EM bli roliga tävlingar.

IMG_1421IMG_1420

Detta innebär att jag begraver denna tävlingsdräkten… det blev sista gången den fick vara med och tävla. På SM blir det klubbdräkten och EM (för nu tar jag förgivet att jag får åka, det är faktiskt inte helt klart ännu) landslagsfärgerna.

Så farväl och tack för dessa tävlingarnas, tyvärr flest frustrerande stunder men också några få tillfällen av  glädjerus.

Nu ska jag käka lite fräsch hotellfrukost, ta en sväng till spa-avdelningen sedan vi far hemåt igen.

2 kommentarer

 1. Johnny Dahlström

  Tråkigt att ryggen krånglar!
  Håller tummarna för dig!
  Lycka till med nästa tävling!
  ?❤

  1. Tack snälla! 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *