NÄSTA STOP

Igår efter lunch åkte vi från Banská Bystrica, vidare till Trinec. Tog ungefär tre timmar i buss på serpentinvägar, vackert landskap… men jag blir lätt illamående. Och då är just serpentinvägar inte den skönaste formen av väg 😉 men vi kom fram och illamåendet gick över!

Nästan alla hoppare följde med vidare till denna tävlingen, vilket gör att det blir som en mini turné. Det är kul, även om platserna vi besöker inte bjuder på någon större action. Utöver just tävligen.

IMG_1342IMG_1363

Men vi får i alla fall bo på ett nytt och lyxigt hotell, ligger dock lite avsides. Men solen skiner ute, och det är inte illa. Jag är nöjd med det!

IMG_1367IMG_1341

Lite såhär ser det ut… Inte direkt mysigt och charmigt men vitt och fräscht vilket känns riktigt skönt nu. För det blir några timmar som spenderas här… dessutom finns det SPA, fast det får jag vänta med tills efter tävlingen. Sitta i en bubbelpool eller bastu är inte direkt den mest optimala uppladdningen.

IMG_1339IMG_1338IMG_1337

Här serveras lunch och middag. Maten på detta stället är toppen, finns alltså inget att klaga på. Det är bara att njuta av att allt är serverat och invänta tävlingen.

Lite jogg och stretch väntar nu i eftermiddag, känna lite på banan och kroppen. Annars händer inte mycket mer just nu…

IMG_1336IMG_1335IMG_1334

Okej… några kaffe slinker också ner. Från hotellets café, dock blir det inga sötsaker… spar det till efter tävlingen. Suktar dock efter en utav alla smarriga semlor som flimrar förbi i mitt instagramflöde. Älskar semlor… men krockar alltid med inne-säsongen. Vilket innebär, inga (kankse en om jag har tur)  semlor för mig! Men nästa år då ska jag käka semlor 😉 fast då kommer jag väl inte vara sugen?!

Mot träning, hej för nu…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *