BANSKÁ BYSTRICA

Efter nästan en heldags resande, var min kropp eller snarare rygg lite stel… så tävlingen idag var  inte den skönaste. Kände redan från början att det skulle bli aningen slitigt, men lyckades ändå inleda tävlingen stabilt och tillslut klarade jag att hoppa lika högt som senast. Alltså 1.89m, då vet jag att jag kan eller borde hoppa bättre, när kroppen är mer följsam.

Försökte väcka den med en promenad runt hotellet, men det räckte tydligen inte 😉

img_0319.jpg

Här bor vi, sängarna lite väl hårda och inget designhotell direkt. Men det duger 😉

Förutom tennis och friidrottsbanan så är det mest byggarbetsplats utanför hotellet… och snö! Har inte fått se så mycket av det denna vintern, så känns lite exotiskt.

Jag råkar tycka det är fint med skrot, så jag fastnade en stund här…

IMG_0317 IMG_0314 IMG_0315  IMG_0322

Hände inte så mycket mer här… såg några längdskidåkare som stakade sig runt i snön och en liten familj som åkte pulka i en utav backarna. En helt vanlig onsdag, helt enkelt.

IMG_0321

Fick fota mig själv till och med 😉

IMG_0318 IMG_0313 IMG_0316

Det var ungefär detta som upptog min förmiddag, förutom att äta frukost, fläta håret, äta lunch, vara lite nervös och invänta tävlingen. Resten av dagen, ca 6 timmar, har jag spenderat med att tävla och sedan kollat på när killarna hoppade sin tävling. Samt något desperat inväntat den sena middag!

Lite såhär ser livet på touren ut… och känslorna är definitiv blandade inför det 😉 måste väl erkänna att även om jag älskar vissa delar fortfarande, så börjar de stundernas bli färre.

IMG_0312

Men nu väntar sängen… den sköna? Och imorgon bär det av mot nästa by och höjdhoppsgala. Denna gången är det Tjeckien och Trinec vi ska till. Några timmar i buss och sedan ska vi vara framme. Väl där lär det inte hända mycket mer än ”inget” tills lördagens tävling.

Nu ska jag försöka sova.

2 kommentarer

  1. Supergillar dina bilder:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *