DET BÖRJAR ARTA SIG

I förra veckan kom äntligen soffan vi beställt, vi inväntade visserligen golvsliparna… Men nu är både golvet slipat och soffan på plats. Nästan alla lister har kommit upp (på övervåningen i alla fall) och jag har börjat inreda lite smått…

Eller jag har redan hunnit arrangera ett antal konstellationer, som har fått plockas bort, ner och iväg för att antingen golvsliparna, målning och nu pricken över i, listerna krävde så.

IMG_3258

I helgen åkte även några lampor upp i taket… Vi ville inte vara för snabba med att borra hål i taken, utan känna lite på vart och hur vi vill ha lamporna.

IMG_3252

Vårtecken inne, iris som tyvärr redan börjat vissna på vårt matsalsbord. Jag har sett massa snödroppar i rabatterna runtomkring redan, och nästa år hoppas jag att vi har vackra vårlökar i vår egna lilla trädgård (att jag kommit ihåg att pula ner några lökar).

IMG_3262

IMG_3263

Just nu är jag ju inne i tävlings-period och denna veckan och helgen har jag inte haft någon tävling. Istället har jag kunnat trycka på med träningen, det för att jag ska behålla kraften i benen, så att jag har något att hoppa med. Eftersom jag har gjort några tuffa pass i veckan, krävde helgen att jag tog det desto lugnare. Så en liten joggingrunda och uppmjukande yoga var i princip det jag gjorde… dessutom hann jag plocka med mig några kvistar in på min runda, för att sätta i några vaser 😉

IMG_3275

En liten skymt av soffan… vi valde en fyr-sits och en en och en halv-sits för att det passade vårt rum bäst. Vi vill kunna njuta av vår härliga utsikt och inte bara möbler för att tv.n ska stå i centrum.

IMG_3279

IMG_3281

Tycker tulpanerna är som vackrast när de ”faller” ur vasen…

IMG_3286

Även om golvet är alldeles fint och nyslipat, tror jag att det skulle passa fint med en matta här (så småningom) … som får rama in vår lilla utsikts-hörna.

IMG_3287

Har ännu inte vågat spika upp några tavlor… så de får stå här och invänta ett tag till. Är ännu inte riktigt helt säker på hur jag vill hänga dom. Och Emil kanske kan få vara med på ett hörna också…? 😉

Imorgon åker jag iväg på tävlingsturné, först till Slovakien och sedan Tjeckien. För att göra två roliga höjdhoppsgalor… nu står alltså packa väskan på schemat, bland det tråkigaste jag vet. För jag tar alltid med mig fel 😉 för mycket av onödigt och för lite av nödvändigt.

Men jag ska nog klara av att packa för en vecka i Östeuropa.

2 kommentarer

  1. Vilket härligt rum! Varifrån är de vita hyllorna?

    Lycka till på tävlingarna!

    1. Hej och tack 😉 Vita hyllorna kommer från ikea, vittsjö.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *