FILMFÖNSTRET

Just nu pågår ju Göteborgs filmfestival och igår fick jag äran att gästa filmfönstret. NK:s skyltfönster har under filmfestivalen förvandlats till ett filmfönster istället. Där man kan komma för att lyssna till olika gäster…

Igår eftermiddag var det alltså min tur.

IMG_3171

 

IMG_3174

och jag tog på mig mina mest glittriga strumpor 😉

IMG_3176

 

IMG_3178

 

IMG_3181

Publik både inne och utanför fönstret.

IMG_3182

Självklart så bjöds det på popcorn.

IMG_3190

Här fick jag sitta och prata med Kalle… Inte så mycket filmsnack utan mest om höjdhoppet (som det brukar bli 😉 ) och även lite tankar om vad jag vill göra efter karriären…

Berättade om mitt första bio-minne! Som slutade med att jag drömde mardrömmar och hade fobi för rävar under hela min uppväxt…

Mamma och Pappa tog med mig på ”lilla syster kanin” och titeln talar ju för en oskyldig och söt barnfilm 😉 Men de små söta kaninerna blev jagade av hungriga rävar slutscenen och jag blev skräckslagen! Så kan det gå… Men fobin för rävar har gått över och jag vågar faktiskt gå på bio. Nu är jag mer rädd för att bli förkyld 😉

IMG_3193

Förutom popcorn, serverades juice och smarriga rawfood-bollar (eller puckar snarare)

IMG_3197

 

IMG_3201

Trevligt att få vara gäst.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *