KVALAT

I fredags landade jag på Bromma, checkade in på Mornington hotel… dumpande väskan på rummet.

IMG_3045IMG_3050

Stora härliga fönster och lite mer luftigt än förra veckans lilla krypin… fast lugnet utanför byttes mot flygplan, tåg och bilar.

IMG_3065

Hej, hej…

IMG_3069

Alltid trevligt med ljuvligt doftande produkter på hotellrumet, och extra fint när de kommer från västkusten! Som denna från L:a Bruket.

IMG_3076

Och när det finns både plattång, nagellacksremover och andra nödvändigheter det är ju lyx!

Tänk vilken tur att jag inte släpade med på just detta 😉 De är de små detaljerna som gör det!

Efter att ha hittat massa viktiga och bra grejer på rummet, och konstaterat att jag kommer att kunna trivas här under två nätter… Då promenerade jag över gatan och parkeringsplatsen till Bauhaus och presskonferens.

Sedan hände det inte så mycket mer av värde under dagen… eller jo jag tog mig en promenad, irrade bort mig, men hittade tillbaka igen (tur att google maps finns)  😉

Vaknade upp till en skön och lugn morgon, frukost strax innan tio så att jag skulle klara mig på den och ett mellanmål innan tävlingen. Gick bort och spanande in banan, som de byggt under natten. Här finns en film på hur det gick till…

Jag ville bara se så att min ansats fick plats, och det fick den precis!

IMG_3106

sedan mellanmål… en banan och  chiapudding förutom ägget!

IMG_3097

nummerlappen redo

08_170128_bauhaus_indoor_082_850
foto: Peter Holgersson

Därefter bara att nervöst vandra tillbaka till Byggvaruhuset, värma upp och förbereda sig för tävling! En annorlunda och rolig sådan, gillar att vara nära publiken. Och det var man verkligen här.

Eftersom banan var tillfällig och de ville få plats med alla grenar (höjd, stav och 60m häck) på en liten yta. Fick vi höjdhoppare samsas med häckar, startblock och sprinters. Men det löste sig och jag vann tillslut tävlingen. Klarade kvalgränsen till Inne EM i Belgrad 1.89m i första försöket! Så skönt. Efter det testade jag på 1.91m men hade lite svårt att hitta helt fokus till de hoppen. Så skönt bara att äntligen stå på höjdhoppsbanan igen och ha kvalat in till ett mästerskap.

Nu väntar en vecka hemma i Göteborg, lite träning lite fix med huset och sedan åker vi vidare mot fler tävlingar nästa vecka.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *