EN NY GOD VANA

Är det någon som är sugen på en ny god vana, behöver hjälp på traven för att skapa nya rutiner,  och hitta rätt bland alla hälsotrender och tips?

Fram till den 2:e februari kan ni tävla om just detta, för tävla och läsa mer om villkoren klicka in här

Camilla och jag, alltså Green & Kallin kommer hjälpa er till en ny god vana under 66 dagar. Vi kommer träffas första gången 18:e februari här i Göteborg, närmare bestämt på skönhetsfabriken. För att få höra om vad just ni vill uppnå under dessa dagarna.

Kanske är det att få i sig mer grönt, fler vitaminer, antioxidanter, fibrer och andra nyttigheter. Som gör att ni kommer orka och må bättre…

Kanske äta färre bullar till fikat på jobbet…?

Detta projektet gör vi tillsammans med Rynkeby juice som vill uppmärksamma deras två nya produkter, nämligen aronia- och ingefärashot.

Aronia är den frukt (fast jag tycker mer är ett bär) som har uppmätts till att ha högst koncentration av antioxidanter. Och det har otroligt många fler positiva effekter, ni kan läsa mer om det här…

Jag upptäckte Aronia för ett par år sedan, när mamma ”prackade” 😉 på mig bäret, som såklart växer på en buske i deras trädgård! Och i massa andra trädgårdar nära oss. Så till sensommaren är det bara att skörda 😉 dessa nyttigheter!

Åter till det här med vanor, kanske vill ni ha hjälp med att bli bättre på återhämtningen? hitta tid till att koppla av och ladda batterierna.

Närheten till havet är viktigt för både Camilla och mig för just det ändamålet… Så underbart avkopplande att promenera vid havet. Lyssna till vågorna, känna vinden och doften av saltvatten.

Kanske äta mer grönt, istället för kött?

Inte äta så mycket konstiga tillsatser…?

Vilken ny god vana ni än vill skapa hjälper vi er på traven, men ni måste vilja göra jobbet själva! Det kan vi inte göra åt er. Vi kommer peppa och strukturera upp men själva görandet, det är upp till er.

img_8452.jpg

Vi är så nyfikna på vilka av er vi kommer få hjälpa!

Tävla här!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *