TÄVLAT

I helgen gjorde jag alltså tävlingspremiär… och inte vilken som helst, utan min absolut sista premiär (som höjdhoppare)

I fredags tog tränare Per och jag flyget till Bryssel, där blev vi upphämtade av Sebastian, som sedan körde oss i ryckig stil (skapade lite oskönt illamående) till Hirson. Eller rättare sagt en bit utanför Hirson, till ett natur- sportcenter mitt i skogen. Väldigt vackert och väldigt kallt!

IMG_2883IMG_2922IMG_0854

Vi fick bo i helt nya och fina små hus, men inte större än att två sängar precis fick plats… och såklart fick vi  dela rum med någon annan, jag med den ungerska höjdhopparen Barbara. Vi hade mysigt 😉 men lite väl trångt!

IMG_2839

På tävlingsdagen vaknade vi upp till ännu en vacker med KALL dag, och till en fantastiskt näringsrik? frukost (se bilden) neda. Haha…  japp, det var det som fanns att tillgå! Dessutom kaffe, men kallt. Så det fick man värma i micron.

IMG_2868IMG_2880

Jag var ändå nöjd med att ha köpt med något från Landvetter innan vi åkte, tänkte att det kan vara bra att åtminstone ha något extra om det krisar. Man vet aldrig riktigt vad som väntar i matväg… Ett bra beslut.

IMG_2891IMG_2901 IMG_2886

På omgivningen fanns inget att klaga på däremot. Återkommer med fler bilder. Tänker att våren här, måste vara underbar! Nu var det bara så lugnt och skönt, härligt stilla och alldeles tyst, man blev lugn i själen i alla fall. Fast ändå lite nervös… eftersom det väntades tävling 😉

IMG_0864IMG_0867

Innan tävlingsdags, väntade lunch-äventyret!

Eftersom ingen av oss Per, Barbara eller jag är någon hejare på franska… var det aningen knivigt att kommunicera. Så informationen var obefintlig. Och vid 13 blev vi hämtade för att få lunch, vi tänkte en snabb sådan. Eftersom vi skulle tävla vid fem, hinna värma upp och tillbaka, byta om och bara ladda! Som man gärna vill göra.

Nejdå, vi blir serverade en femrätters meny med vin (som ingen drack av) under två timmar… hjälp! tillslut började vi skruva på oss och vi fick skynda tillbaka, rafsa ihop tävlingsutrustningen, för att sedan iväg och tävla.

IMG_0875

Fast han med en bild 😉

Och så var det tävling! Jag vann, hoppade 1.86m och i filmen ovan ser ni ett av hoppen på 1.89m

Så nära, typiskt! 1.89 m är kvalgränsen till inne-EM i mars. Men till helgen får jag en ny chans.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *