MOT TÄVLING

IMG_6504IMG_0806IMG_2825

Då är väskan packad… tävlingskläder, spikskor och  favoriterna i necessären. Som dessutom är helt sprillans ny 😉 (tack snälla Anna, bra med vänner som förser en med snyggt) samma som mina höjdhoppsskor! Kan ju tyckas lite löjligt, men för mig är det liksom en del i förberedelserna!

Jag vill att allt ska kännas på topp, jag vill vara väl förberedd på alla sätt. På något sätt blir det en trigger, att kroppen vet att nu är det på riktigt. Det är inte bara en vanlig träning. Då spelar kläderna, håret, nagellacket ingen roll… Men när det är tävling vill jag känna att det inte finns något lämnat åt slumpen. Jag gör det för min egen känsla, inte för något annans skull!

Lika viktigt är det såklart att skapa en bra känsla i kroppen under tävlingsdagen, med bra energi! I form av bra mat, en promenad, en fika, läsa en bra bok, lyssna eller titta på något som för tankarna någon annanstans för en stund. 😉

Nu känner jag mig redo att möta tävlingsbanan… mot Landvetter och Hirson (en liten håla i Frankrike) och imorgon är det dags för tävling.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *