IN I DIMMAN

Nu sitter jag och väntar eller hoppas på att hantverkarna ska komma och göra klart badrummet!!!

Väntar och längtar till att det sista lilla ska bli klart, så vi kan få använda det. Men dom har mycket att göra verkar det som… och jag börjar bli lite otålig 😉 …den som väntar på något gott…

Så i väntan på badrummet kommer några foton från igår, tog mig en promenad vid havet och dimman…

IMG_2734

 kanske lite väl grått 😉

IMG_2745IMG_2751 IMG_2753IMG_2754

Alla segelbåtar som väntar på att få komma i havet igen…

IMG_2764IMG_2773

Bara dimma och grått så långt ögat når…

IMG_2767IMG_2780

och såklart några charmiga fiskebåtar.

Nu ska jag iväg och göra sista träningspasset inför tävlingsstarten på lördag! spännande… Inte mycket till träning idag, men ska känna på mina nya höjdhoppskor. Springa några ansatser, göra några upphopp, bara mjuka upp skorna lite. Innan de får vara med och tävla för första gången 😉 Några explosiva kulkast, tror jag att jag hörde något om… Efter det är jag redo för tävling!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *