VINTERLJUSET

I flera dagar nu har det varit fantastiskt vackert vinterväder! Helt plötsligt har den gråa, blåsiga och regniga världen förvandlats till en med blå himmel och solsken. Trevligt faktiskt 😉 tycker i alla fall jag. Känner mig piggare av det! Fast kan även bero på att jag nu inte hostar mig igenom nätterna… utan har kunnat sova ordentligt.

IMG_0807IMG_0805

Hur som helst, skönt är det att få bli lite bländad av vintersol!

IMG_0804

Fint så man ser suddigt…?

Efter träningen åkte jag till Camillas och mitt (Green& Kallin) kontor i fiskebäkshamn. För att planera lite inför kommande uppdrag. Underbart att vara så nära havet. Och vi passade på att ta med oss varsin kopp värmande te ner till bryggan. Så länge solen sken, var det riktigt skönt…

IMG_0803

hej så länge!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *