HOSTA

img_6130.jpg

Nu är jag så otroligt trött på min j***a hosta! och ändå har jag bara hostat i några dagar… För massa år sedan fick jag bronkit, då fick jag dras med min hosta i ett år. Kunde inte ta någon medicin för den var dopingklassad.

Så några dagar borde ju vara lugnt… men fy, det är sjukt jobbigt att inte kunna somna eller att vakna av alla hostattacker. Jag brukar vanligtvis bara kunna lägga huvudet på kudden och så slocknar jag, och så sover jag tills jag borde gå upp. När det inte är så får jag lite panik 😉

Jaja det går väl över, men nu sitter jag och googlar på huskurer, dricker te med honung och ingefära för att lindra.

IMG_1279

IMG_9594

img_9352.jpg

Lök och svamp är tydligen bra och djur med päls är inget vidare…

Men fastnade för den något mer drastiska och direkta rekommendationen att spy, för att få bort slemmet. Det var jag nämligen själv inne på igår kväll… Då jag hostade som värst.

Krya på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *