TITTAT PÅ FINT

Vilken lång och skön helg det blev…

Vi har inte gjort mycket, grejat här hemma. Jag har hostat så jag snart blir galen… värst är ju såklart när man ska sova. Jag har tränat lite, för trots hotan känner jag mig pigg!

Familjen har varit här hemma och tittat på hur det går för oss 😉 vi var på bio, och promenerat runt i området.

I fredags tog vi även en tur till Spinneriet i Lindome, för att få inspiration till inredning och se om vi kunde hitta något fint. Det har ju blivit några fler rum och ganska mycket mer yta att bo på, och därför även mer plats för inredning. Superkul, fast jag vill både köpa massa fint och samtidigt vara smart!  Inte bara köpa för att, utan för att vi behöver och dessutom välja möbler som vi kommer vilja ha länge. Som vi inte tröttnar på direkt.

IMG_2626IMG_2624IMG_2642

Därför tänkte vi att hos Östling & Schedin får det bli ett besök.

IMG_2587

IMG_2588

Som alltid massor av fint att titta på och vilja ha 😉

och dessutom i så vackra lokaler och omgivning. Här kan du läsa mer om Spinneriets historia.

IMG_2578IMG_2581IMG_2590IMG_2583IMG_2594

Även om det var en ledig fredag, var det inte många andra i butiken. Så vi kunde kolla runt i lugn och ro…

IMG_2592IMG_2597IMG_2596IMG_2605IMG_2601

Gröna hörnet här, påminner mig om att jag behöver ge våra växter här hemma mer kärlek! Visserligen längtar de nog mest efter mer ljus! 😉

IMG_2607

Jag gillar att bara gå runt och titta på alla detaljer, små och stora. Upptäcka nya fina saker. Och få idéer.

IMG_2612IMG_2614IMG_2606IMG_2629IMG_2635IMG_2637

Efter en runda i butikerna, så tog vi oss varsin vacker smörgås i restaurangen.

IMG_2621IMG_2617IMG_2619

Visst ser de läckra ut… Jag har ätit Katja och Patricks vackra och goda mat förut, både här på lilla spinneriet men också på botaniska trädgårdens restaurang. Men för Emil var det premiär. Väl värt ett besök.

Efter denna helgen känner jag mig redo att ta tag i vardagen ordentligt igen! Träningen och Camillas och mina projekt med Green & Kallin.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *