DETALJER HEMMA

Det är fortfarande ganska så mycket kaos här hemma… men man kan ju ändå fokusera på några fina detaljer 😉

Och idag är jag även glad över att jag kunde träna, efter ett par dagars ofrivillig förkylnings-vila. Det närmar sig ju tävlingsstart och varje pass känns ännu viktigare än vanligt. Idag slog det mig också att snart kommer ja ha gjort mitt sista höjdhopp. Hjälp! Så konstig känsla, under ganska lång tid nu har jag känt mig tillfreds med tanken och har snarare längtat efter känslan av att sluta. Men nu börjar nog separationsångesten komma smygande och jag börjar bli lite nostalgisk.

Får se hur detta går och vad som händer med känslorna? Ska påminna mig om att njuta av varje pass nu i alla fall…

Men tillbaka till vårt hem. Nu är väggarna på hela övervåningen målade i en härlig nyans från fired earth, jag gillar att den är ljus fast ändå inte vit. Utan istället en svagare grå-grön nyans. Lite svårt att visa på bild, för ljuset var inte direkt toppen idag.

IMG_2426IMG_2428

tavlorna väntar på att få komma upp på väggarna…

IMG_2432

tills dess njuter vi av utsikten

IMG_2434

och jag är nöjd över denna mjuka mattan.

IMG_2462-2

Rester av som julen dröjer sig kvar ett tag, åtminstone några dagar till, innan den sista vackra amaryllisen vissnar.

IMG_2463IMG_2467

Hittade denna fina tallkvisten i kvarteret, så den får förgylla ett hörn.

IMG_2471IMG_2446

Nyansen på en av sovrumsväggarna, lite mörkare blå-grå nyans också från fired earth och jag gillar att det är lite mörkare just i sovrummet. Och dessutom, så doftar ljuset från vakinme ljuvligt på nattduksbordet!

IMG_2481

Några julklappsdetaljer som vi fått… av varandra eller av andra finingar.

Tack 😉

3 kommentarer

  1. Fina nattduksbord. Var har ni hittat dem? Vi har letat nattduksbord länge, utan att hitta några som vi gillar riktigt.

    1. Hej Anna, kommer från Jysk. Hoppas du hittar några ni gillar 😉

  2. Tusen tack! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *