SOLSKEN

Vaknade upp till ett nytt år med ont i halsen, typiskt! Men till solsken… Här på västkusten var det längesedan solen och blå himmel tittade fram. Så även om jag är lite stressad över mitt halsont (för det innebär att jag behöver vila från träningen, utöver de dagar jag redan vilat för nyår) så skänker det vackra vädret härliga känslor. Och vackra promenader…

IMG_2365

Tog en liten promenad runt en av badplatserna här i närheten…

IMG_2366

solsken, frost i gräset och på mossan… har blivit kallt ute nu också!

IMG_2380IMG_2388IMG_2396

Känns fint att vi har så nära till havet nu! Att vi bara kan ta cyklarna på några minuter och njuta av dessa vyerna… jippi.

IMG_2403IMG_2400IMG_2406

och här i solen, riktigt skönt att sitta med en picknick. Men det hade såklart inte jag. Ska jag se till att ha med mig nästa gång solen skiner.

IMG_2416IMG_2423IMG_2419

Tror att havet är läkande, känns alltid lite härligare i själen efter en besök vid havet. Nu blir jag nog snart frisk! (hoppas hoppas) 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *