GOTT NYTT ÅR

Snart är det gott nytt år…

Bara lite av års-summeringen kvar, det har ju faktiskt hänt roliga saker också 😉

IMG_5958IMG_6167

Vi letade och tittade på ett nytt hem!

IMG_5967

gick på hus- och lägenhetsvisningar… försökte hitta något som passade våra krav och plånbok. Inte helt lätt 😉

IMG_7978IMG_7979

Vi fixade och gjorde Emils lägenhet fin inför försäljning.

asperog8c_CF009826asperog8c_CF009754asperog8c_CF009741

Vi fixade min lägenhet fin inför försäljning…

Och helt plötsligt hittade vi ett nytt hem, och har äntligen flyttat alla grejer. Så nu fixar vi och försöker komma i ordning i vårt nya. Så roligt! Och skönt att allt är på plats, att mer än halva huset är i kaos känns just nu inte så jobbigt. Nu är det bara kul att ha flyttat in på riktigt.

IMG_2108

Vi behöver inte vara sysslolösa närmsta tiden…

IMG_6378IMG_6256

Har ju också designat en mugg tillsammans med DBKD som säljs i butik nu.

IMG_7957

Camilla och jag har dragit igång med Green & Kallin

Känns kul och skönt att veta att vi skapat en bra grund, vi har kommit en bra bit på vägen men vi har forfarande massa roligt att se framemot! Läs mer om oss här

För mig känns det bra att veta att jag har något konkret som händer efter att jag gör min sista tävling. För den är inte så långt bort nu. På tal om det, vågar knappt säga det. Men kroppen verkar hålla, och jag kan träna och hoppa utan att få ont. En otroligt härlig känsla! Jag är inte direkt bortskämd med den 😉

I Januari, närmare bestämt den 21 planerar jag att göra första tävlingen för året.

Men först ska jag fira in det nya året!

Gott nytt år och jag hoppas att 2017 blir ett vackert år för er alla!

IMG_2355

IMG_2348

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *