OM ÅRET

Närmar sig slutet på året ju, och tänkte att då passar det bra att sammanfatta 2016.

Min första tanke var att det har inte hänt så mycket… Men det hinner hända en hel del grejer på ett år, även om det går fort 😉

img_1061.jpgimg_1073.jpg

Året började med träningsläger på Teneriffa, skönt att få träna i värmen, bara få vara i ljus och sol gör susen. När kroppen är vintertrött och sliten.

Planen var att börja hoppa höjd för fullt, inför vinterns tävlingar. Men veckan innan jul fick jag problem med min vänstra hälsena. Så vi fick tänka om och anpassa träningen, så trist med ytterligare ett bakslag. Men inte så mycket mer att göra än att försöka få hälsenan att återhämta sig.

img_1094.jpg

img_1226.jpg

Försöken med spikskor var ingen succé, bara att acceptera och ge kroppen tid. Att det ska vara så svårt!

IMG_1189

Fick njuta av att spana in vackert landskap och solsken istället.

IMG_1436

Så kom vi hem till vackra anemoner och ett vintrigt landskap, superkallt och otroligt vackert!

IMG_1565IMG_1560

Tränare Per och jag åkte till Polen, för vinterns första tävling. Tillslut så funkade hälsenan, och jag hann med en tävling innan säsongen var över för min del. En fettkudde i hälen fick sig en smäll, under samma gala. Tävlingen slutade med att jag haltade ner från mattan. Och veckan efter försökte jag hoppa i globen (hur tänkte jag?) jag var chanslös mot smärtan. Så bara att börja ta sikte mot sommaren! Och satsningen mot OS.

img_2257.jpgimg_2251.jpgimg_2260.jpg

Ont i båda fötter men så glad över att ha besegrat andra skador (ryggen) och över att stå på tävlingsbanan igen, för första gången på nästan två år.

img_1883.jpg

Efter en vinterns besvikelser åkte Emil och jag till Varberg på SPA för att bara koppla av lite. Så skönt och välbehövligt för själen.

img_2480.jpgimg_2455.jpg IMG_2429img_2474.jpgIMG_2820

Vackra blommor gör också fint för själen 😉

Så började mitt 2016…

(fortsättning följer)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *