JULEN

Några glimtar från vår jul…

Vi har firat med våra familjer, lite tillsammans och lite var för sig. Och ingenting utöver det vanliga har hänt, vi har ätit massa, blivit mätta, delat ut paket, spelat spel, kollat på film, jag har hunnit träna lite och vi har hållit sams 😉

IMG_2266IMG_2270

Först jullunch med min familj för att Emil skulle hinna med att äta även med sin familj, man kan ju inte säkert veta om man blir mätt under jul?

Jag chansade på att bli jag skulle bli mätt, och anslöt senare under kvällen till Emils familj. Fast jag missade tomten precis… typiskt!

IMG_2281

Finaste mamman.

IMG_2268

Som gjort lite vacker Ernst-sill, med lingon och dill bland annat.

IMG_2309

Här hemma är det just nu denna vackra amaryllis som står för julkänslan…

Medan vi förbereder oss och packar ihop det sista från lägenheten, för att flytta in i vårt radhus på riktigt. Utan varmvattten och inget badrum… (hoppas det snart blir klart!) men som tur är har vi en gästtoalett.

IMG_2318

och så pausar vi med Jenga ibland, ett spel på min nivå 😉

IMG_2311

Hoppas ni alla har haft en fin och god jul!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *