TRÄNING

Träning och träning…

Just nu går det verkligen toppen, men jag vågar inte ta ut något i förskott eller hoppas på att det kommer bli en fin avslutningen av karriären 😉

Men jag njuter av att just nu finns inget som direkt tyder på annat!

IMG_2100IMG_2096IMG_2094IMG_2090IMG_2083

Under hösten har jag börjat kunna träna på riktigt igen, känns det som! Jag kan hoppa, springa för fullt och lyfta tungt inne på gymmet. Fast med ordentligt med paus mellan de tuffa passen. Och känner jag att kroppen inte är okej återhämtad, då tar vi det lugnt lite längre! Och det har inte behövts så många gånger…

Förra hösten behövdes det typ hela tiden 😉

Så jag varvar tuffa hopp-löpning och styrkepass med återhämtnings pass. Och dessa dagar bestämmer jag själv vad jag och kroppen behöver (yoga,strech, bål eller bara vila)  Dessutom brukar jag träna i en annan miljö, till exempel i skönhetsfabrikens gym. Väldigt skönt att byta ut Friidrottens Hus ibland.

IMG_2105

Senast fick jag även inspirerande träningssällskap av Johan Elmander, som tillsammans med sin fru Amanda äger och driver skönhetsfabriken.

Tack Sahra Sääf för bilderna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *