CITY DETAILS

I München och roar mig några dagar…

IMG_1640

Jag är här för att fixa till min kropp lite, mest ryggen. Lite låsningar här och där, inget stort! Men jag vill se till att det inte blir det… Något stort alltså, det är lätt hänt. Speciellt när man håller på med idrott och har fyllt 32 (firar så många år idag 😉 )

IMG_1644

Förutom att få behandling, för mina låsta leder, så har jag strosat runt på stan. JULMARKNAD är temat just nu! Men jag fastnar alltid för små detaljer av annat… typ gamla klisterlappar, reklamaffischer och liknande. På lyktstolpar, lådor eller på en skylt. Som stadens egen konst…

IMG_1928IMG_1931

Detta är lite av vad jag har sett 😉

IMG_1813IMG_1819

Dessutom har München bjudit på sol och vackert väder, härliga dagar att strosa på stan, upptäcka små detaljer och trängas bland allt folk på marknaden.

IMG_1919IMG_1990IMG_1998

Jag återkommer med foton från den ”fantastiska” julmarknaden… vet inte riktigt om jag gillar den Tyska stilen? (eller jo det vet jag, alltså jag inte är superförtjust i den! )

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *