ADVENTSKALENDER

Fick ett tips om att jag dök upp i friidrott.se adventskalender…

om ni vill ser ni filmen HÄR.

IMG_9182

Snodde texten från friidrott.se

”EM i Barcelona 2010 kom att bli ett omvälvande mästerskap för det svenska landslaget. Efter ett lyckat precamp i Palafrugell på Costa Brava-kusten inleddes mästerskapet i moll med många tunga svenska besvikelser.
Förbundskapten Stefan Olsson gjorde allt för att hitta ljusglimtar, grep ett halmstrå och sa till media att han ändå tyckte det var positivt att förväntningarna kommit ner på en rimlig nivå i förhållande till den trupp som han hade. Kanske var det det som tände svenskarna och vände till att mästerskapet slutade i dur.
Isabellah Andersson gjorde den bästa svenska EM-maran någonsin och blev femma. I efterhand har hon belönats med bronsmedaljen efter dopingförseelser av konkurrenter före henne.
Emma Green kom till mästerskapet med en minst sagt strulig säsong med en öm hälsena. Så sent som sista tävlingen innan EM fick Emma avbryta. Istället tog hon ett brejk och satsade allt på EM som verkligen gav frukt. Hon persade två gånger och hoppade 2.01 som gav henne silvret bakom Blanka Vlasic.
Höj volymen och njut av den dramatiska höjdfinalen i Barcelona i Friidrottskanalen.”
/Fredrik Trahn

Mitt perspektiv på det var det lite värre än en öm hälsena… Den där tävlingen två veckor innan EM slutade i att jag knappt kunde gå från arenan! Och jag var verkligen helt säker på att jag inte skulle kunna tävla.

Men jag kände att formen var otroligt bra, så motivationen att göra allt för att få det fungera har nog aldrig varit större! Realistiskt kände jag ju att det inte fanns en chans, men som tur är är man inte logisk i dessa situationer. Så jag åkte för första gången till München för att träffa dr Müller, första av många gånger. Vågar nog påstå att han är bland de bästa i världen eller kanske bäst på sitt område. Han är homeopat och han har dessutom ett fantastiskt team runt sig. Fysioterapeuter, Osteopat och många fler.

Det är inga konstigheter, bara att alla är otroligt skickliga och alla gör det dom är bäst på! Ingen prestige och altid ett otroligt kärleksfullt bemötande.

Resten ser ni på filmen 😉 det gick vägen… men utan besöket i Tyskland hade det aldrig gått!

Och det är därför jag är här igen, för att se till att jag ger kroppen alla möjligheter att hålla sig hel. Så att jag kan få hoppa och vara hel under inne säsongen!

2 kommentarer

  1. Ingen chans att du kör en sista utesäsong 2017 om kroppen håller sig hel i vinter?

    1. Nej, jag känner mig rätt nöjd med att sluta efter vintern 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *