BRISBOT

På utflykt med min nya och mycket viktiga kompis.

IMG_1605IMG_1601IMG_1611IMG_1607IMG_1614IMG_1616IMG_1625IMG_1626IMG_1634IMG_1631

Jag fick frågan om jag ville hjälpa Bris att sprida budskapet om brisboten, alltså denna lilla söta figuren. Det är en chatt, som barn kan vända sig till. Om det känns som ett stort steg att prata med någon! Brisboten leder fram till kloka svar och tankar, genom förprogrammerade frågor och svar. Som Bris kuratorer har tagit fram. Denna filmen förklarar lite mer om brisboten.

För att kunna nå fram, stötta och finnas till för fler barn, behöver Bris finnas där barnen finns. Alltså på messagingplattformer som Kik, Messenger och Snapchat. Det är i dessa sammanhang Bris behöver kunna fånga upp problemen.

Jag tänker även att i många fall måste det även kännas lättare att slippa prata med en människa och istället kunna vara mer anonym och få hjälp via en chatt… skulle i alla fall jag tycka var mycket lättare.

Så hoppas att denna lilla brisbot kan hjälpa och stötta alla som behöver det.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *