FLÄTAT 

När jag tävlar brukar jag alltid fläta håret, för då sitter det på plats och är inte i vägen. Så på den vägen har jag snurrat in mig på alla möjliga olika varianter av flätor.

IMG_3831
(”Flätat” från min utställning, upplaga 10st)

Jag har sparat och sparat mitt hår för att kunna göra en lång och fin fiskbensfläta… men nu är håret så långt att jag får kramp i armarna när jag ska fläta mitt hår 😉 Dessutom tar mitt tålamod slut långt innan jag kommit halvvägs av mitt flätande.

Poängen är att, för några år sedan bestämde jag mig för att låta håret växa riktigt långt. Vanligtvis brukar jag tröttna och vill ha en förändring, då klipper jag istället av håret ordentligt. Och sedan ångrar jag mig… Men denna gången har jag lovat mig själv att inte ge upp… och dessutom har en av mina vänner (som är hår- och stilexpert) sagt att jag borde spara till riktigt långt! Och då måste man ju lite på det 😉

Utöver det, har målet varit att kunna fläta håret i en lång vacker fiskbensfläta. Bara det att nu när jag har längden för det, orkar jag ju aldrig med det!

bilder från pintrest
bilder från pintrest

Finns så många häftiga varianter och tycker det är så fint! Men vilken tid det tar. Och mitt hår är alltid ett stort trassel, speciellt denna årstiden när det blåset storm varje dag. Så fort jag går utanför dörren har håret förvandlats till en enda oreda.

Men jag ska inte ge upp… 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *