PROJEKT MÅLA

Vi har lite att pyssla med i vårt lilla radhus, och eftersom vi ska göra om badrummet så fort det går… väntar vi nog så länge det går med att flytta in helt. Och hoppas att vi slipper bo i ett badrumskaos allt för länge 😉

Dessutom ska väggar och tak målas och golvet slipas, så innan det är gjort känns det onödigt att ställa iordning allt för mycket. Och så hoppas vi på att vi hinner med det innan vår nya soffa kommer… 😉 nja får väl se hur det går? Kul är det i alla fall att äntligen få sätta igång och förvandla detta till vårt nya hem.

IMG_1467

Men lite hemtrevligt måste man ju ha det under renoveringen… så lite fint får så framme.

IMG_1477IMG_1474

Vi hittade dessutom två nya adventsljusstakar på Emmaus som får stå för julstämningen så länge!

IMG_1469

Vi har en hel del grejer redan, men det ”behövs” ju lite fler möbler och inredning eller snarare det får  plats med fler och mer 😉

Så denna lampan fick följa med hem från ikea, och kommer från kollektionen sinnerlig som Ilse Crawford har designat. Vi har bland annat även matbordet i kork från samma kollektion. Men tyvärr finns det inte kvar att köpa.

IMG_1482

Annars är det väl så här det kommer se ut ett tag framöver… vi har beställt massa fin färg från Fired Earth men i väntan på den så målar vi hall och kök i vitt (av lite rester jag hittade hemma 😉 )

Nyansen heter liljekonvalj och jag valde den för att det var en utav min mormors favoritblommor (och då får hon vara med på ett hörn här också).

IMG_1484

Hoppas jag hinner med att måla en sista omgång i köket idag…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *