UPP TILL BEVIS

Denna veckan är det äntligen dags att trappa upp träningen en aning. Efter att sakta ha smugit igång grundträningen och successivt stegrat belastningen, är det dags att börja utmana lite mer. Börja hoppa höjdhopp lite tuffare, köra mer kvalitativ hoppstyrketräning och explosivare vikter på gymmet.

Nu är det upp till bevis för kroppen… om den pallar eller inte!? Min motivation till att klara av bakslag är inte längre på topp. Jag känner att så fort någon skavank ger sig till känna, sjunker modet och inspirationen snabbt. Fast samma sak åt andra hållet, svarar kroppen och jag inte har ont. Får jag snabbt upp hoppet och glädjen 😉

För att jag ska kunna hoppa och tävla till vintern, behöver jag denna mer kvalitativa träningsperioden. Än så länge har jag nästintill klarat av att följa träningsplanen fullt ut. Så nu hoppas jag att det fortsätter lika bra.

IMG_1231

Jag längtar efter att få testa och se vad kroppen går för… hoppas, hoppas att den håller 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *