STARKA KÄNSLOR

Två eftermiddagar denna veckan har jag alltså tagit emot samtal för unionens satsning mot mansplaining, i mansplaining-akuten. Ni kan läsa mer om projektet här. Eller i mitt tidigare inlägg denna veckan.

IMG_1136

Samtalen har varierat kan jag lugnt säga, från riktigt trevliga till inte fullt så trevliga 😉 Lärorikt och verkligen en fråga som väcker känslor. Eftersom ämnet väcker så uppenbara känslor är det definitivt en fråga som behöver pratas om. Annars hade ingen engagerat sig, så tänker i alla fall jag…

IMG_1138

Hoppas att några fler efter denna veckan har förstått att det är trevligare att vi hjälps åt, respekterar varandra och tar hand om varandra. Och att säga någonting snällt och uppmuntarnde inte är så svårt!

Kanske ett extra leende inte skadar i november-diset 😉  (även om det är fruktansvärt grått ute, åtminstone här i Göteborg)

I samarbete med unionen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *