BARA VÄNTAR!

Nu väntar och väntar jag bara på att vi ska få flytta in på riktigt i vårt radhus…

Har såklart flyttat in i huvudet redan och tänker på hur vi ska möblera, renovera och måla om 😉  Det mest akuta är badrummet, som vi verkligen behöver se till att uppdatera. Det är inte gjort något sedan huset byggdes 1974, vilket på ett sätt känns  bra tycker jag. Då är det verkligen befogat att riva ut det gamla och göra nytt…

Därför har vi redan beställt kakel och möbler, och nu ska vi ”bara” få till det med hantverkare.

Nästa steg är att bestämma hur vi ska piffa upp huset med färg? Jag har kikat runt på pintrest för att få lite inspiration. Både för färgval, men också för att hitta något spännande sätt att måla rummen på…? Jag tyket det är riktigt fint att måla in både väggar, lister och dörr i samma nyans. Men vi får se hur det blir tillslut 😉

Lyx är det (som jag skrivit om tidigare) att Emils syster jobbar på Fired Earth. Vi kan alltså få expertråd och guidning av någon vi litar på 😉 Fired Earth  är en kakelbutik med underbart vackert kakel, men tydligen också riktigt bra färger. Upp till bevis!  Imorgon ska jag nämligen försöka bestämma mig för nyanser och beställa  färg. Till några rum i alla fall…

IMG_0002IMG_0006IMG_9998IMG_9999 IMG_0001

Alla bilder kommer från Pintrest.

2 kommentarer

  1. Blev så nyfiken, i vilket område ligger huset? Vi kollar också runt på radhus 🙂

    1. Hej,va roligt! Området vi ska flytta till heler Ängås och ligger i Näset/frölunda. Lycka till, hoppas ni hittar något som passar er snart 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *