OM HELGEN

Vaknade av en känsla att något var lite fel i lördags…? Klockan skulle ringa vid sju, men det gjorde den inte. Så lite stressad hoppade jag ur sängen tjogo minuter över, för att packa och göra mig iordning för dagens uppdrag. Camilla och jag åkte nämligen till Hultsfred för att föreläsa på hälsomässan där.

Stressad behövde jag såklart inte vara för min följeslagare var ännu mer sen, och vi hade även räknat generöst med tid för att ta oss till Hultsfred (man vet ju aldrig vad som händer).

IMG_1162IMG_1148IMG_1154IMG_1150IMG_1158

Det gjorde inte heller något att jag fick stå och vänta i den vackra och stilla morgonen. Försökte fånga de vackra ljuset och färgerna, men det gick inte riktigt…

Efter en stunds väntan dök Camilla upp, och då hade hon såklart fixat godaste smoothien och mackor till oss på färden. Camilla är ett riktigt yrväder, otroligt med energi och oftast förstår jag inte hur hon får ihop allt! Men det får hon…

Genom ett sagolikt vackert vinter Sverige tog vi oss nästan ända fram till Hultsfred utan problem. Några minuter från målet, kom Camilla på att hon glömt sin handväska på ett fik i Mariannelund (en halvtimme bort), så det var bara att vända. Som tur var låg handväskan kvar och vi hann fram till föreläsningen i tid!

IMG_1188

Vi pratade om, prestera med glädje för att nå framgång… på vår hemsida kan ni läsa mer.

IMG_1199IMG_1197

Och igår så firade vi kära far såklart! 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *