UTAN MATLUST

IMG_8314

Jag har kommit in en svacka när det gäller min matlust… eller det är egentligen inte  själva matlusten. Jag är hungrig, men jag har bara ingen inspiration eller lust alls till att laga mat eller hitta på nya matkombinationer att testa. Det går säkert snart över! Men jag är bara inte van vid att min inspirationssvacka håller i sig så här länge…

Vanligtvis brukar jag ha ett sug efter att hitta på nya och testa nya kombinationer, gillar att gå i affären, upptäcka och leta efter nytt att pröva.

IMG_9689

Ägg är nyttigt och bra, lätt att slänga ihop en omelett…  hittar man lite rester i kylen, blir det oftast grymt gott att slänga i, och såklart lite ost på toppen. En sallad till det blir superfräscht. Vips så har du en god middag.

Men nu finns det inga spännande rester att slänga i omeletten, knappt några ägg… 😉

IMG_8260

Falafel…mmmmmm så himla gott när den är alldeles nygjord och frasig. På falafelbaren i Stockholm serverar dom så god falafel med vackra, goda och fräscha tillbehör. Självklart finns det bra ställen här i Göteborg också, men inte med samma goda och fräscha tillbehör (som jag har hittat).

IMG_0041IMG_0769

Men tur är det ju att det finns bra restauranger att gå till, och att jag har en bra kille hemma! Som drar sitt strå till den eviga frågan -vad ska vi äta till middag? 😉

IMG_9231

Kanske får bli en äggmacka till frukost nu? eller en avokadomacka, som även jag har snöat in mig på…

IMG_8867

Lyxen av att bara kunna åka hem till mamma och pappa och plocka massa gott och nyttigt i trädgården är förbi för detta året… och jag längtar redan till nästa sommar 😉

IMG_9091

Har nog några sådana här superbär (Aronia) kvar i frysen, kanske ska leta fram och mixa ihop en energigivande smoothie! Då kanske inspirationen kommer tillbaka?

…kanske imorgon…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *