TID

IMG_0835

För tillfället känns det som att tiden och timmarna snurrar extra fort. Det händer massa med roliga saker, nya projekt, gamla projekt, event, föreläsningar och så hittade vi ett nytt hem mitt i allt så vips ska vi sälja och flytta. Kommer bli mycket jobb och fix med det nya huset, men framförallt fantastiskt kul. En del tråkigt smyger sig såklart alltid in bland allt som händer, det är en del i livet.

Det jag vill komma till är att det känns som att tiden liksom bara försvinner just nu, kul men ibland känns det som att jag vill kunna pausa. Behöver hitta det i min nya vardag 😉

Jag har valt att starta upp en del nya projekt och har valt att göra en sista satsning på höjdhoppet. Denna vintern kommer jag göra mina sista tävlingar (om kroppen håller för det). Jag är van att kunna ha mer tid utanför höjdhoppet, att kunna styra min återhämtning på ett annat sätt. Just nu har jag nya möten och uppdrag på agendan hela tiden och dessutom ska jag planera in bra träning. Inte alltid så lätt att få till allt, jag tränar dessutom på rullande schema, vilket gör att det blir en extra utmaning att få ihop ibland.

Det är verkligen kul att det händer saker, men jag ser också fram emot att lära mig strukturera mitt nya liv och hitta den där balansen som krävs för att kunna prestera på topp. Jag är glad över att mitt liv som elitidrottare har fått mig att inse hur viktig den där balansen faktiskt är och att prioritera den.

Något som också gör det lättare att planera vardagen är ju genom att hålla koll på tiden med en fin klocka. Just nu samarbetar jag med nya Boom Watches, de säljer stilrena prisvärda klockor av hög kvalité. Du kan även sätta ihop en helt egen variant på deras hemsida.

En vecka framåt får ni 15% rabatt på Boom watches klockor. Ange koden Emma15, registrerar ni klockan på hemsidan förlängs garantin till tre år.

IMG_0758IMG_0798IMG_0804IMG_0814IMG_0823 IMG_0876IMG_0871

I samarbete med Boom Watches.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *