LUNCHTIPS

Har tipsat om detta tidigare… men tål att upprepas 😉

Vid Röda Sten, alltså hamninloppet i Göteborg och vid Älvsborgsbrons-fäste. Där ligger Röda Sten konsthall och restaurang. De serverar god mat i skön miljö, älskar verkligen stråket vid vattnet. Och läget under bron är så häftigt, man känner sig så liten och dessutom känns det som man inte längre är i Göteborg, tycker jag 😉

IMG_0855IMG_0787

Om ni tar er hit för lunch, passa på att ta en promenad längs vattnet. I somras cyklade vi hit ner på kvällen och tog med oss middagen ut på klipporna. Njutit av utsikt och solnedgången. Grymt skönt att ha vattnet så nära!

IMG_0784IMG_0783IMG_0780

Har inte själv sett den aktuella utställningen. The Warm the Cool the Cat heter den och undersöker hur kulturen och samhället samspelar med de ekologiska systemen.

Det är den Turkiska konstnären Pinar Yoldas som ligger bakom utställningen, och den pågår till den 13/11.

IMG_0781IMG_0778IMG_0776IMG_0769

Tillsist fick vi även i oss den smarriga lunchen, denna gången blev det fisk. Finns alltid tre varianter att välja på (om inget tagit slut, vilket kan hända 😉 ) Kött, fisk och vegansk.

IMG_0771IMG_0743IMG_0746

Ha en fin tidag!

Själv ska jag sätta igång med dagens träningspass, idag är det lite återhämtning som gäller. Yoga, bål och lite annat smått och gott. Jag själv som bestämmer vad kroppen behöver idag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *