BADRUMSINSPIRATION

Vi håller på att fundera och bestämma oss för hur vi ska renovera vårt nya badrum. Det är definitivt i behov av det 😉 det har hängt med sedan huset byggdes 1974. Så det är dags… Kul men så många beslut, och vi vill ju göra det bra och fundera men samtidigt få till renoveringen så snart det går.

Har kollat runt massa på pintrest för inspiration… för att få ett hum vad vi tycker är fint, och få igång våra egna tankar och idéer.

Förra veckan hälsade vi på Emils syster som jobbar på Fired Earth (kakelbutik) som grundades i Englad men finns nu här i Sverige. Viktigt för dem är så klart design, men minst lika viktigt är hantverket,orginalitet, kreativitet och äktheten. De värnar om naturmaterial som är miljövänliga och outslitliga. Vilket jag tycker känns väldigt bra och viktigt nu när vi ska göra om. Vi vill välja både en stil och material som känns hållbara.

Perfekt att dessutom kunna få proffshjälp av Emils syster, för att hitta kakel som känns rätt för oss. Nu är vi i alla fall ett steg närmare vårt nya badrum 😉

”bara resten kvar”

IMG_9804
bilderna är från Pintrest
IMG_9803
bilderna är från Pintrest

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *