POD INSPELNING

Igår spelande vi (Green&Kallin) in pod, tillsammans med Jenny Hagman. Fick frågan om jag ville vara med i hennes nya pod, för ett litet tag sedan. Den handlar om idrott och ledarskap och om vad näringslivet och idrotten kan lära av varandra.

Det kändes som ett klockrent ämne för Green&Kallin, så jag tog med mig Camilla och igår träffade vi Jenny för inspelning. Verkligen ett härligt och inspirerande samtal. Det är så kul att träffa och prata med människor som håller eller hållit på med elitidrott, och förståelsen man har för varandra 😉 det är häftigt!

Så vi gick därifrån med breda leenden och ny energi. Avsnittet kommer troligtvis ut i December. Men jag hojtar till när det finns ute…

IMG_9775

Jenny som tog tåget ner från Stockholm för att träffa oss, hade fixat så vi kunde låna ett rum hos change the agency. Så fick även se deras häftiga och snygga lokal på Vallgatan 30 i Göteborg.

Alltid trevligt att få se coola kontor tycker jag! Hade bara med mobilen, så fick bli ett litet collage med mobilbilder denna gången.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *