SMYGTITT

Aldeles snart kommer några nya fotoprints dyka upp hos rum 21 närmare bestämt dessa… som jag har fotat.

Nästan alla är tagan på resor.

IMG_0508
Vinter i Botaniska

Förutom denna, hittade palmen i Botaniska trädgårdens växthus förra vintern. Jag behövde lite energi och tog en promenad bland växterna för att få ny kraft! och värme 😉

IMG_0509
Utsikt över medelhavet

Förra sommaren, åkte Emil och jag på vår första semester ihop. Vi  promenerade genom de fem byarna i Ligurien, Cinque Terre. Och detta är utsikten från en utav byarna, Corniglia. Så otroligt vackert, massa med folk men ändå så härligt.

IMG_0528
Dis över Cinque Terre

En annan vy från samma resa… och från byn Monterosso.

IMG_0531
Skymning i Garachico

Detta fotot är taget i byn Garachico, som ligger på Teneriffa. Vi spenderade två veckor och firade nyår här i vintras. Två veckor av träningsläger, inte mycket blev som jag ville här. Gamla skador som kom tillbaka och frustration över att kroppen inte ville som jag. Istället upptäckte vi en vacker ö.

Dessutom var det sista träningslägret i min höjdhoppskarriär, denna vinter kommer jag stanna hemma och förbered mig inför min sista säsong! Känns väldigt konstigt, har varit på tränigsläger flera gånger per år sedan jag var 15-16 år… Kommer sakna alla soliga resor 😉

På samma resa är resterande fotografier tagna. Jag har varit på Teneriffa två gånger. Båda resorna för träningsläger,  första resan fanns ingen tid till att upptäcka något annat än träningsarenan…

Men på denna resa hade vi två hela dagar till att upptäcka det vackra av ön…

IMG_0547
Palmens topp
IMG_0558
Spanska Bananer
IMG_0567
Ljus i Mascadalen

Detta fotot är taget på Nyårsdagens morgon… en magisk morgon när alla andra av uppenbara skäl sov 😉 Allt var tyst och stilla och bara så vackert! Kan längta tillbaka till just den morgonen och den känslan.

Idag ska jag leverera några av printen till butiken i göteborg, så snart hittar ni dem där! Hoppas ni tycker om dem.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *