MARSTRAND BY EMMA GREEN

Nästa Lördag, alltså den 29/10 är det tjejhelg på Marstrands havshotell. Då kommer Camilla och jag (Green och Kallin) vara där tillsammans med bland annat Sandeng och Frökenros. För att mysa in hösten och sprida inspiration och energi till varandra. Ska bli riktigt härligt att få tillbringa en heldag där.

marrstrand2 2

Jag kommer dessutom sälja mina fotoprints där. Så jag ägnade gårdagen med att sortera och packa ihop allt. De finns även att köpa i min webbshop.

IMG_0485IMG_0486IMG_0487IMG_0490IMG_0498

Snart kommer även några nya av mina print att dyka upp hos rum 21 , så håll utkik. men jag skriver snart mer om det här  😉

3 Comments

  1. Åh, så kul med en tjejkväll där!

    1. verkligen 😉 ska bli mysigt och kul!

  2. I like the way you’ve made your pics. I think you should keep doing it, it seems to me, that you’re talented.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *