VEM VINNER?

Tillsammans med Eva Solo, lottar jag ut min favorit från deras nya Nordic Kitchen kollektion. Det ni behöver göra är att motivera i kommentarsfältet nedan, varför just du vill vinna! (och lämna mailadress så att jag kan nå vinnaren ;))

Kanske behöver ni lite ny inspiration till att orka laga god och bra mat nu när höstmörkret tar över. Eller behöver ni verkligen en ny stekpanna! Tycker ni att denna är så himla snygg att ni bara MÅSTE ha den? Är ni bara nyfikna på om den verkligen är så praktiskt som jag beskriver här nedan…

Övertyga mig helt enkelt 😉

IMG_0306

Det är denna traktörpanna ni kan vinna! Klicka in här, så finns alla finesser och storlek beskriven på rätt sätt!

IMG_0318


IMG_0329 IMG_0325

Varför jag fastnade just för denna var:  det fina handtaget, att den knappt väger något, inget fastnar och därför är den lätt att diska! Helt enkelt toppen.

IMG_0330

IMG_0332IMG_0340IMG_0349

 Ni som vill ha chansen att vinna, skriv några rader här nedan…

16 kommentarer

 1. Sirpa Palo

  Hej! Denna stekpanna skulle passa perfekt i mitt lilla kök när jag lagar mat till mig själv, eller bjuder barn o barnbarn på pannkakor.

  Vh Sirpa Palo
  bimbat@hotmail.com

 2. Madeleine

  Hej! Denna stekpanna skulle underlätta i familjelivet, särskilt om den nu är så lätt att diska. Den nuvarande sjunger på sista versen, kanske kan hela familjen (även barnen) nu lätt laga god mat och dessutom diska efter sig enkelt och smidigt!!
  Ha det så underbart, och lycka till med träningen!

 3. Johanna Malmberg

  Hej! Som student är det inte helt enkelt att köpa exklusiva ting. Mycket utav pengarna läggs istället på bra mat och jag har inte ens haft möjligheten att tänka tanken att införskaffa mig en sådan här stekpanna! Stekpannan är en stilren kvalitetsvara som verkar vara enkel att hålla ren. Den har alltså flera goda egenskaper som passar perfekt för mig som matintresserad student, eller egentligen vem som helst! 🙂

  1. Tack för alla fina motiveringar! skulle vilja ge alla en panna ju 😉 men Grattis till dig Johanna! Hoppas den kommer väl till användning.

   /emma

 4. Inte ofta i köket, jag står mest för stöket. Mannen fixar biffen & jag gör sista piffen. Hade varit fint att överraska den man gillar mest och dessutom med en stekpanna som av dig fått bäst i test!

  Nu håller jag tummarna 🙂

 5. Stina Andersson

  Hej! Jag och min käresta ska om en månad bli sambos. Då hade denna galet snygga traktörpanna passat perfekt in i vårt första gemensamma hem där vi förhoppningsvis kommer laga många goda middagar tillsammans i framtiden!

 6. Tommy Söderberg

  Denna fina panna skulle ge mig hoppet tillbaka när det gäller köket! Hoppas på tur..

 7. Som nyblivna föräldrar är inte spännande nya recept överst på prioriteringslistan? Det blir beprövade recept som rullar runt runt och runt, men kanske en ny snygg härlig stekpanna kan liva upp helgens middagar ?? Kanske en härlig fredagsbiff eller kanske lite härliga brunchpannkakor på en mörk söndag kan bli resultatet……..

 8. Johanna Svahn

  Hej! Vilken snygg stekpanna! Vi är på jakt efter en ny då vår gamla trotjänare tyvärr har gjort sitt… Allt för mycket bränner fast i den idag och den är tung och otymplig att diska och handskas med.. Denna smidiga och lätta stekpanna skulle komma väl till pass och underlätta och bespara oss onödigt slit i köket! Det skadar ju inte heller att designen är hur snygg och stilren som helst!

 9. Therése Wiberg

  Jag har köpstopp hemma på grejer till köket. Jag är kocken hemma och snälla låt mig slippa laga maten i min sambos gamla ungkarlsstekpanna. Den är så ärrad av pytt i pannor och Mamma scans köttbullar att den borde gått vidare till stekpannehimlen för länge sedan.

 10. Veronica

  Snart ska köket vårt bli nytt
  Då vore det trevligt om pannan med blev bytt
  Då skulle sambon min bli glad
  För självklart är det han som lagar all mad (obs! danska så att det skulle rimma ?)

 11. Katarina Andersson

  Jag skulle i min tur överraska min man med denna present. Han lagar gudomlig mat, både festlig och till vardags. Dessutom lagar han mat till mig varje dag då jag jobbar mycket och långt hemifrån. Hans idol är Moberg och matlagning är ett stort intresse! Köksutrustning är inte det första vi prioriterat i vårt nu 30-åriga liv tillsammans så det är verkligen dags!

 12. Lars-Göran Andersson

  Äntligen en ergonomisk stekpanna. Enkel, rejäl och elegant. Behöver ingen stekpanna men ville skriva detta ändå.

 13. Lars-Göran Andersson

  …å andra sidan är det ju en fantastiskt fin gåva eller julklapp… 🙂

 14. Helena i Uppsala

  Ja, skaftet är verkligen snyggt! Min stekpanna är så tung så jag orkar inte hålla den med en hand. Eva Solos verkar väldigt behändig!

 15. Lea Karjalainen

  Hej Emma! Jag har börjat att studera yoga och jag har också blivit intresserad av laga mig vegansk mat. Det här stekpanna skulle vara fint att laga mitt favorit morot-cashewnötter biffar med och testa andra nya receptet. Nu har jag bara en gamla IKEA-panna, så det här ser ut som en Mercedes av pannorna. Skulle bli jätte glad att vinna den här ?

  Med vänlig hälsning från Helsingfors, Lea (och tack för vackra photos på Instagram!)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *