OM HELGEN

Denna helgen har bara flugit förbi… I fredags eftermiddag efter träningen satte jag mig på tåget upp mot Stockholm. Mot den årliga tjejträffen. Vi är några före detta landslags kompisar (och några väldigt få 😉 som fortfarande är aktiva) som träffas varje år och vi har alltid en grymt kul helg tillsammans.

Det känns roligt att kunna hålla kontakten även efter friidrotten. Eftersom man fått många härliga vänner genom åren, men alla bor utspritt i vårt avlånga land. Och det är svårt att hålla kontakten, när man inte längre ses automatiskt genom tävlingar och träningsläger.

Kameran fick vila under våra dagar tillsammans, ville hellre ägna mig åt att umgås. Men vi hann med middagar, skratt, grått, blåmärken (från vårt lådbilsrally i Flottsbro) träning och en massa uppdateringar om året.

IMG_0443

IMG_0446

Innan jag hoppade på tåget tillbaka till Göteborg, tog jag en runda bland de vackra höstfärgerna!

IMG_0450

IMG_0454

IMG_0459

IMG_0465

Vilken underbar höst, och alla dessa sköna färger.

IMG_0466

IMG_0470

IMG_0472

IMG_0474

IMG_0478

IMG_0481

Dags för att sätta sig på tåget och rulla hemåt, genom de vackra höstfärgerna.

Nu väntar en ny spännande vecka… Idag ska vi nämligen ha möte med kvarteret mäkleri, det är dags att sälja min lägenhet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *