TRÄNINGEN GÅR FRAMMÅT

IMG_5454IMG_5456

Nu har jag tränat ett par veckor av uppbyggnadsträning. Precis som det låter alltså, kört träning för att kroppen ska byggas upp! Bli starkare, mer uthållig och tålig. Så att den klarar av nästa fas, som kommer innehålla mer hoppning.

Jag älskar den där första delen i grundträningen, uppbyggnadsfasen. När kroppen till en början är på noll (känns det i alla fall som 😉 ) och allt är fruktansvärt jobbigt, men sakta men säkert så orkar kroppen mer och mer. Jag blir starkare, mer uthållig och träningspassen blir roligare och roligare… underbart att det faktiskt känns så efter alla år av träning!

Känslan av att skapa dem förutsättningarna som krävs för att kunna hoppa högt, och känna att utvecklingen går precis i rätt riktning. Det är så härligt!

Än så länge är det en lång bit kvar, men jag uppskattar att jag kan träna utan att ha ont, just nu. Det var längesedan min kropp fungerade såhär bra!

Men det är väl egentligen nu i kommande period och del av träningen, som utmaningen med att hålla kroppen på rätt sida skadegränsen kommer. Nu kommer vi börja smyga in mer hopp, och förhoppningsvis kommer min hälsena (som jag fick en bristning i, inför sommaren) kännas bra nog för att tåla en del belastning och hopp. Det vore toppen 😉 annars kommer det bli svårt att hoppa högt i vinter.

Men för stunden njuter jag av att kroppen mår bra och blir mer och mer vältränad! tjohooo

och det är nu jag tänker -detta kommer jag sakna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *