INVIGNING I KVARTERET

Igår var det äntligen invigning av Kvarteret Mäkleri och Kvart deco.

Kvarteret Mäkleri erbjuder en närproducerad mäklartjänst, alltså de använder sig av lokala tjänster. Som grafiker, fotograf, tryckeri och mycket annat. Ni kan läsa mer om det här. Mycket bra initiativ tycker jag!

Dessutom har äntligen Kvart deco öppnat i samma lokal. Det är kvart interiörs nya butik! Sedan de stängde ner sin förra butik på Mariaplan har jag verkligen saknat denna pärla, i våra fina kvarter. Kul att ni är tillbaka.

Kvart deco kommer att ha öppet på torsdagar och lördagar. Är den perfekta butiken för att köpa fina pressenter i, att ge bort till andra eller till sig själv 😉 och hemmet!

IMG_0199

Kungsladugårdsgatan 14

IMG_0200

Rykte loss min fina Emil från skolböckerna, för att jag skulle känna mig lite mer bekväm i att ta med mig kameran i högsta hugg. Jag har lite svårt för att fota inför publik, känner mig inte helt bekväm med det…

Här kommer i alla fall några bilder från igår.

IMG_0202IMG_0205IMG_0208IMG_0211

Keramik från Danska Studio Arhoj  Mycket söta små saker tycker jag!

IMG_0213IMG_0215IMG_0216IMG_0223IMG_0226IMG_0228IMG_0234 IMG_0236

Förutom fina inredningsdetaljer, härligt kreativt sällskap och gott att dricka. Bjöds det även på fina mackor från What´s the Deli, som ligger alldeles runt husknuten…

Tusen tack för en fin kväll, och idag har kvart deco öppet för er som är nyfikna!

Dagens tips 😉

2 kommentarer

  1. Tack fina du! Så roligt att ni kom och så otroligt fina bilder.

    Kram Blanche

    1. Tack för att vi fick komma! Så roligt att äntligen få komma och titta hur ni fått det! Även om jag har tjuvkikat 😉 Kram och ses snart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *